henley-business-school
https://2373609.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/2373609/Video/Henley_video_small.mp4

Lederuddannelser og certifikater på højeste niveau

 Henley er højt rangeret på internationalt niveau og triple akkrediteret

Accreditation-logos_white

Ansøg nu

Uddannelser hos Henley er en investering for og i livet


MBA, CIM, Coaching uddannelser eller skræddersyede kurser til din virksomheds behov 

Executive MBA - Master of Business Administration

Henley Executive MBA (90 ECTS) er et 21-måneders program (mulighed for forlængelse), der udvikler ledere til at påtage sig udfordringerne og mulighederne ved at operere i nutidens komplekse og hurtig bevægelige, globale økonomi. Det udvikler ledere, der er kompetente, ansvarlige og tilpasningsdygtige og giver dig en fantastisk mulighed for personlig og professionel udvikling.

 

Greenlands Graduation HQ (41)

De britiske, europæiske og amerikanske akkrediteringsorganisation (AMBA, EQUIS and AACSB) har vurderet kvaliteten og effekten af ​​vores MBA-programmer og med vores tredobbelte-akkrediterede status, er Henley MBA ikke kun udfordrende, stimulerende og relevant, men i mange tilfælde også livsændrende. Hvis du vil udvikle og forme din fremtid, kan vi tage dig med på den rejse.

Læs mere

Start ansøgning

 

HubSpot Video

 

Et Henley Executive MBA hold er en gruppe af erfarne og talentfulde erhvervsledere med forskellige baggrunde, der lærer, træner og samarbejder i en unik læringskontekst. Henley læringsfilosofien blander et globalt perspektiv med lokal relevans og tilstedeværelse. De lokale workshops i København kombineres med fælles multinationale sessioner og studierejser til England, USA og Sydafrika.

MBA studierejse

De internationale studieture giver dig mulighed for at få indsigt i en række forretnings- og ledelsesmæssige problemstillinger på "udebane", samt få dybere indsigt i de udfordringer, som ledere står over for i det internationale miljø.

 

Download MBA-brochure

Executive CIM - Certificate in Management

Henley CIM (30 ECTS) er et 7 måneders program, der udover god læring giver dig et "Certificate in Management". Programmet er første stage (1 semester) på Henley MBA-uddannelsen. Det giver dig mulighed for at fortsætte på den fulde MBA, enten lige efter eller senere. 

Cph_Boersen_3508x2096px_150DPI

Programmet kombinerer teoretisk viden, praktisk erfaring med intensiv personligudvikling. 

Læs mere

Start ansøgning

Fleksibel lederuddannelse

Henleys CIM-program tages på deltid og har en varighed af 7 måneder. Henley CIM er i sig selv et afsluttet program, men samtidig første del af MBA'en. Det betyder, at når du har gennemført Henley CIM, får du direkte adgang til stage 2 (2 semester) på Henley MBA'en. 

CIM

For mange repræsenterer Henleys programmer nye muligheder. For andre finpudser de færdighederne til at tage større ansvar og styrker udsynet og den ledelsesmæssige værktøjskasse. For alle gælder det, at programmet udfordrer reflektionsevnen, perspektivet og tankerne om forretning og ledelse. Henley CIM/MBA kan derfor være med til at styrke eller bevare din markedsværdi og øge kvaliteten i dine beslutninger.

 

Download brochure

The Henley PCEC - Professional Certificate in Executive Coaching 

Henley Professional Certificate in Executive Coaching (15 ECTS) vil appellere til enhver, der ønsker at udvikle både deres professionelle og personlige coaching færdigheder. Det kan være enten inden for egen organisation eller i en selvstændig konsulentrolle. 

foto_coaching_brochure_01

Programmet er designet til ledere, coaches og praktikere med tidligere formel eller uformel viden eller erfaring med coaching. Læs mere 

Ansøg - September 2022 (udsolgt)

Ansøg - Marts 2023 (stadig pladser)

 

En fleksibel coaching uddannelse

Henley Professional Certificate i Executive Coaching er deltid og af ni måneders varighed, der svarer til 7 dage med workshops over 5 måneder. Hertil kommer 4 måneders coach mentoring træning med coachingpraksis, refleksion og coaching supervision.

 

HubSpot Video

 

Henley Professional Certificate in Executive Coaching (PCEC) er det første triple-akkrediterede coaching program (AC, ICF, EMCC) i Danmark. Uddannelsen består af tre workshops og en efterfølgende praksisperiode med vejledning.

Download brochuren

Executive Certificate in Leadership

Henley Executive Certificate in Leadership (30 ECTS) giver dig et ekstra ledelsesmæssigt gear. Det sker i form af større indsigt og forståelse for verdens førende ledelsesteorier, herunder ledelse af enkeltpersoner, teams og organisationer. Programmet øger ligeledes dit abstraktionsniveau samt din evne til kritisk og analytisk tækning. Du kan også som resultat af programmet forvente en øget selvindsigt, der tilfører dit lederskab øget autencitet.  

Skærmbillede 2020-06-02 kl. 10.23.30
Læs mere 

En fleksibelt certifikat i ledelse

Henley Executive Certificate in Leadership er fleksibelt og på deltid, så du kan kombinere studiet med din karriere. Vi lærer, træner og samarbejder i intensive workshops, der er understøttet af et virtuelt læringsmiljø. Målet er at give dig mulighed for straks at anvende det du har lært på arbejdspladsen.

Skærmbillede 2020-06-01 kl. 23.51.51

Henley Henley Executive Certificate in Leadership er på masterniveau. Udover at være et afsluttet forløb, er det er samtidig første stage(semester) på Master in Leadership fra Henley Business School (MA in Leadership). Det er hvis du senere skulle ønske et læse videre på resten af masteruddannelsen. Henley Henley Executive Certificate in Leadership (stage 1) udbydes i København. Stage 2 og 3 udbydes i England.

Download brochuren