01_Women-in-Leadership-Scholarship_1200x627px-2

The Women in Leadership Scholarship

Women in Leadership Scholarship

Vi er alle nødt til at bidrage til at reducere uligheder og her er uddannelsesbranchen ingen undtagelse. Derfor er formålet med Women in Leadership Scholarship at fremme kønsbalancen på MBA-uddannelsen.

Vi besluttede i marts 2021 at investere yderligere i tiltag, der kan være med til at løfte kønsbalancen ved at introducere Women in Leadership legatet.

Legatet udbydes 2 gange årligt i forbindelse med optagelse på Henley EMBA eller Certificate in Management. 

Hent materiale om uddannelsen her

Læs mere om opbyging og struktur på MBA-uddannelsen

Download MBA ansøgningspakke

 

Målgruppe? 

Women in Leadership -stipendiet er målrettet kvindelige ledere med potentiale og en stærk motivation til flytte deres karriere et nyt/andet sted hen og/eller som har skabt betydelige resultater i deres professionelle liv.

Women in Leadership legatet er et delvist legat og dækker op til 30.000 DKK. af første stage på Henley Executive MBA-uddannelsen. Legatet tildeles løbende, så kandidater, der ansøger tidligt kan derfor have en større chance for at modtage legatet. 

Sådan kommer du i betragtning

Alle ansøgere vil blive vurderet og det er ikke nødvendigt at have ansøgt om optagelse Henley MBA -programmet forud for legatansøgningen. Det forventes dog at du opfylder optagelseskriterierne på Henley MBA-programmet.

Sådan ansøger du

Send os venligst en 200-ords beskrivelse af, hvad der motiverer dig til at læse en Henley MBA, og hvordan du eller andre ville drage fordel af dette legat med fokus på dit bidrag til erhvervslivet og drivkraft for at støtte andre kvindelige ledere i fremtiden.

Send din ansøgning til info@henley.dk