En historie om at gå forrest

Siden grundlæggelsen for 75 år siden har Henley Business School stræbt efter, at gøre lederen til den bedste version af sig selv via en gennemgribende faglig og personlig udvikling.

“Tradition er vigtig, men det er fornyelse også.”

Henley history_02
12. oktober 1945

Administrative Staff College
grundlagt og indviet af den engelske premierminister.

Henley history_04
Marts 1948

Henley afholder sit første kursus i General Management.

Henley history_07

Januar 1957

Det første danske ledelseskursus baseret på Henleys metoder finder sted.

ung fyr bagfra_preview
Maj 1974

Masters Programme (senere MBA) begynder.

SH_graduates_RGB
1991

Skolen får ret til at tildele universitetsgrader. Samtidig skifter man navn til Henley Management College.

henley-business-school
2008

Henley Management College fusionerer med University of Reading og skifter navn til Henley Business School.

Akkreditering og ranking

Henley’s MBA er akkrediteret af EQUIS, AMBA og AACSB, og bedre kendt som “the Triple Crown” en anerkendelse og kvalitetssikring som mindre end en procent af alle business schools i verden har opnået.

De mest anerkendte, internationale akkrediteringsinstitutioner er det amerikanske AACSB, det engelske AMBA og det europæiske EQUIS.

Henley Executive MBA er blandt de 1% af verdens internationale lederuddannelser, der er triple akkrediteret (AACSB, AMBA & EQUIS) og som derfor i udbredelse, kendskab og anerkendelse er højt placeret.

 

# 21

For best MBA-programme
world wide

 

# 1

For network
world wide# 80.000

Alumnies
world wide

Ranking

Vi er stolte over at fortælle, at Henley Business School's Executive MBA-program placereres på en 21 plads af The Economist's Which MBA? 2020 Executive MBA rankings.

Hvorfor er skolens og programmets rangering vigtig for dig?
MBA er ikke en beskyttet titel og udover uddannelsens og programmets akkreditering er rangeringer et af de parametre, man bør kigge på, når man overvejer en MBA-uddannelse. Skolens globale rangering giver nemlig indblik i kvaliteten af uddannelsesstedet som helhed, samt i det MBA-program skolen udbyder.

Der bliver årligt udgivet en række internationale rankinglister, der viser, hvilke EMBA-programmer og business schools, der er blandt de bedste i verden. En af de mest anerkendte rankinglister er fra The Economist og The Financial Times.

Sunset_HighRes-1

Dybde

Gode og langtidsholdbare beslutninger vedrørende virksomhedens strategi og ikke mindst det datagrundlag, beslutningerne tages på kræver tid til refleksion og fordybelse. Det kræver ligeledes sparring med ligesindede og lige så vigtigt med din egen modsætning. 

Faglighed

Magtens sprog handler om udsyn, men også om terminologier, du skal lære at afkode og beherske. Det er lederens værktøjskasse og adgang til hvor beslutningerne tages. Men også nøglen til at lede mere specialiserede medarbejdere og -enheder.

Formål

Spørg dig selv: Hvorfor skulle man som medarbejder følge dig udover, at du har stjerner på skuldrene? Der er med sikkerhed masser af gode grunde til at følge dig, og dem bygger vi videre på.

Det hele menneske

Leder du mest efter KPI eller empati? Du kan som leder være godt at have et professionelt jeg, og et mere privat. Men vores erfaring er, at der må ikke være for langt mellem de to. 

Søg ind på Henley Executive MBA. Det er en investering for og i livet.

Ansøg nu

Værdien i virkeligheden

“Selvom det i sidste ende er op til ledelsen at afgøre, hvorvidt den vil investere i en MBA eller ej, er der en hel del forudgående arbejde, men selv kan gøre for at overbevise cheferne om de forretningsmæssige fordele, det vil give organisationen.”
Helle Hvilshøj

Helle Hvilshøj
Coach & Career Counselor, Djøf

“Vi lever i en tid og med omgivelser, der hele tiden stopfodres med indtryk og informationer. Jo mere, der fyldes på, jo vanskeligere bliver det at skelne det ene fra det andet. Det gælder for varer såvel som for mennesker, og derfor er det så vigtigt at tage aktiv stilling til forvaltningen af DIG som brand.”
Soulaima Gourani

Soulaima Gourani
Co-founder, Happioh inc. Software

“Det kræver selvfølgelig noget flid og til tider årdt arbejde, men med en MBA får jeg en faglig ballast, der vil styrke mig i konkurrencen på jobmarkedet. Jeg får en strategisk indsigt, der gør mig i stand til også at agere med folk uden for salg.”
Jeppe Skovhus Gerholt

Jeppe Skovhus Gerholt
Design, Shape & Negotiate Commercial Microsoft Deals, Microsoft

“Den leder, der kan eksekvere excellent, vil være mere eftertragtet end den, der 'kun' kan lægge de store forkromede strategier”
Christian Kurt Nielsen

Christian Kurt Nielsen
Executive Search, Board Member, Consultant, CK Advice

“De skattemæssige muligheder for at finansiere uddannelsen har aldrig været bedre.”
Niels Sonne

Niels Sonne
State authorized public accountant, Deloitte DK

“Vi har unge og ældre, en tredjedel er kvinder, og vi har repræsentanter fra et væld af ganske forskellige fagområder. Der adskiller vi os nok fra de fleste andre VL-grupper. For vi tror på, at input og perspektiver fra flere forskellige sider og vinkler giver de mest optimale forudsætninger for sparring og professionel erfaringsudveksling.”
Lars-Erik Brenøe

Lars-Erik Brenøe
Executive Vice President, A.P. Møller - Maersk Group

Henley_Fiolstræde

Vidste du at ...

Det er en fond bag Henley i Danmark.  Fonden for International Management Education blev stiftet i 1994 af en række danske erhvervsskoler med det formål at styrke danske virksomheders internationale konkurrenceevne gennem lederuddannelser. Alt overskud bliver geninvesteret heri. 

Se programmerne her

Virksomheder

Henley Business School har i mere end 25 år uddannet ledere for nogle af verdens førende virksomheder

Maersk
Novo Nordisk
Deloitte
Nordea
Vestas