MBA landbrugsbranchen

MBA - god ledelse i landbruget

God ledelse og sund forretning i landbrugssektoren 

Som landmand ved du, at det kræver en sikker hånd at navigere i et marked, hvor priserne kan svinge så meget, som det er tilfældet i landbrugssektoren. Dét, der betyder noget er, hvordan du som leder og landmand sætter og tilpasser retningen på trods af uvisheden, og hvordan du får dine medarbejdere til at følge dig.

Det gør tre ting ved Henley MBA'en dig i stand til: 

  1. Vi akklimatiserer dig som leder og øger din evne til at tænke holistisk og strategisk. Det gør vi ved at berige dit sprog, ved at give dig større selvbevidsthed og et mere vidtrækkende verdenssyn. Som leder åbner de egenskaber dørene til, hvordan du skaber følgeskab hos både medarbejdere og ledere i organisationen. Og det er selve kernen i den indflydelse og gennemslagskraft, der skal til for at skabe store og nødvendige forandringer.  
  2. Spørg dig selv: Hvorfor skulle man som medarbejder følge dig? Det er der masser af gode grunde til, men måske bruger du ikke de ledelsesmæssige aktiver, du allerede besidder godt nok? Eller også overgør du dine primære styrker som leder, så de i stedet bliver til en svaghed? Faktum er: Vi bruger på Henley MBA-uddannelsen 21 mdr. på din personlige udvikling, så vi mener det seriøst, når vi siger: Du bliver en anden og bedre version af dig selv – både som menneske og som leder.  
  3. Du får en ledelsesmæssig værktøjskasse i verdensklasse. Henley Executive MBA er triple akkrediteret. Det betyder, at vores undervisning og forskning er internationalt anerkendt for dybde, kvalitet og troværdighed.

    - Alle kvaliteter, der bliver en del af dit personlige aftryk og -varemærke som Henley MBA’er.
Download MBA-brochure

Employersguide

Gode råd og indsigter til MBA-samtalen med chefen, HR og andre interessenter om organisationens værdi af din Henley MBA uddannelse.

Download employersguide

Ansøgningsproces

Start din ansøgning til næste Executive MBA hold. Vi guider dig igennem ansøgningsprocessen med informative emails, hvor det er væsentligt at ansøgningsdokumenterne udfyldes korrekt. Vi hjælper dig naturligvis også med gode råd til ansøgningen, såfremt du ønsker det. 

Download ansøgningspakken her

Karrieresession

Tal med en Henley programleder og få svar på dine spørgsmål. 

Book en karrieresession her