MBA kvinder

Flere kvindelige ledere på MBA uddannelserne

Kønsdiversitet på MBA holdet er en styrke

Bedre læring, dynamik og samarbejde er blandt fordelene

Større diversitet i ledelse er et dedikeret mål for Henley Business School, som vi investerer aktivt i. Ligesom i ledergruppen i en virksomhed høster MBA uddannelserne også fordele af at have den bedst mulige kønsfordeling på uddannelsen, da dynamikken og udsynet styrkes. Den styrke som øget diversitet giver, vil vi være med til at løfte videre ud i erhvervslivet. Hos Henley har vi i skrivende stund ca. 30% kvinder på Henley Executive MBA uddannelsen i Danmark, men vi vil gerne gøre os fortjent til endnu flere. Vores erfaring er nemlig, at jo mere balanceret kønsfordelingen er på vores MBA-hold – jo bedre fungerer gruppen, jo bedre resultater skaber de og jo bedre ledere – og hele mennesker – har vi derfor vores lille aktie i efter endt MBA-studie. Og det er selve kernen i Henleys vision og formål, der kan dateres helt tilbage til 1945.

Mød her fem kvinder, der alle har læst Henley Executive MBA i Danmark. Hør hvad der driver dem, hvad de bruger Henley MBAen til og hvordan de har skruet deres MBA-rejse sammen.

Camilla Andersen

  • Tidligere Prof. håndboldspiller
  • Nu partner i rejsebureau

“Det er en passion for mig at blive klogere”

– Camilla Andersen, Berlingske Business, 2015 (Læs artikel)

Camilla Andersen har – efter eget udsagn – som tidligere prof. håndboldspiller en medfødt og veltrænet evne og motivation til at lykkes. Dét Henley Ex. MBA blandt andet bidrager med i hendes ledergerning er at styrke hendes ledelsesmæssige værktøjskasse, så hun i sin kommunikation bliver bedre til at motivere mennesker, der mangler selvmotivation.

Mød Camilla Andersen og hør om hendes vurdering af Henley Executive CBL, der er luksusudgaven af første del på Henley Executive MBA i kraft af ekstra workshops i ledelse. Camilla valgte sidenhen at læse den fulde MBA.

 
 

Hanna Line Jakobsen

  • Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden (Tidligere Præsident for Dansk Røde Kors)

Hanna Line Jakobsen sidder med ansvaret for en større række lønnede medarbejdere, men også 32.000 frivillige i Danmark. Hør hvordan Henley MBA modulet Managing People hjælper hende med at sikre motivationen på tværs i organisationen.

 
 

Lene Damsbo Brix

  • Direktør, lendager Arkitekter

Lene Damsbo Brix har arkitektbaggrund og ønskede at tage et aktivt skifte fra specialist til generalistrollen som direktør for Lendager Arkitekter. Hendes krav ift. valg af MBA-udbyder var globale akkrediteringer og et globalt sigte. Personlig udvikling var også et tungvejende parameter for at lære sig selv bedre at kende og for at blive en mere autentisk leder.

 
 

Lotte Hjortlund Andersen

  • People & Culture Director, ISS Facility Services A/S

Mette Willemoe Wang

  • Director, Legal, HR HQ, Risk Management and Compliance, Coop Denmark A/S

Lotte og Mette har – om nogen – noget om ørene. Hør hvordan du får et MBA-studie passet ind i en travl hverdag.

 

 

Download MBA-brochure

Legat 

Women in Leadership legatet er til for at øge antallet af kvindelige ledere på Henley Executive MBA. 

Læs mere om Women in Leadership Scholarship

Ansøgningsproces

Start din ansøgning til næste Executive MBA hold. Vi guider dig igennem ansøgningsprocessen med informative emails, hvor det er væsentligt at ansøgningsdokumenterne udfyldes korrekt. Vi hjælper dig naturligvis også med gode råd til ansøgningen, såfremt du ønsker det. 

Download ansøgningspakken her

Karrieresession

Få en snak med Jeppe Terp Scharling, der er programleder på Henley MBA uddannelsen.

Book en karrieresession her