The Dunning Scholarship Denmark (DSD)

MBA og værdien for dig som konsulent

Lær at tale ledelsens sprog og skab mere værdi

Som konsulent lever du af den værdi din rådgivning og evt. eksvering skaber for kunden. Du forventes at kunne tænke nyt og anderledes og at være i stand til føre dine kunder et nyt og bedre sted hen. Men for at være i stand til at kunne flytte større strategisk vigtig tiltag for kunden, skal du have adgang til det rigtige niveau i virksomheden - der hvor de store beslutninger blive taget. Det kræver de rigtige forretningsmæssige værktøjer og herunder det rigtige sprog - ledelsens eller indflydelsens sprog om du vil. Dvs. det sprogbrug, der tales på direktionsgangene, fordi taler du ikke det, så vil du ofte blive tvunget til at sælge dig ind på et andet niveau i virksomheden og dermed få mindre indflydelse på det, du kan være hyret til at gøre noget ved.

Følgende tre ting ved Henley MBA'en giver dig mulighed for at sælge dig ind og levere på højeste niveau: 

  1. Vi akklimatiserer dig som rådgiver og øger din evne til at tænke holistisk og strategisk. Det gør vi ved at berige dit sprog, ved at give dig større selvbevidsthed og et mere vidtrækkende verdenssyn. De egenskaber åbner dørene til, hvordan du skaber følgeskab hos både medarbejdere og ledere i organisationen. Og det er selve kernen i den indflydelse og gennemslagskraft, der skal til for at skabe store og nødvendige forandringer.  
  2. Spørg dig selv: Hvorfor skulle man som kunde følge dig? Det er der masser af gode grunde til, men måske bruger du ikke de ledelsesmæssige aktiver, du allerede besidder godt nok? Eller også overgør du dine primære faglige styrker, så de i stedet bliver til en svaghed? Faktum er: Vi bruger på Henley MBA-uddannelsen 21 mdr. på din personlige udvikling, så vi mener det seriøst, når vi siger: Du bliver en anden og bedre version af dig selv – både som menneske og som rådgiver.  
  3. Du får en ledelsesmæssig værktøjskasse i verdensklasse. Henley Executive MBA er triple akkrediteret. Det betyder, at vores undervisning og forskning er internationalt anerkendt for dybde, kvalitet og troværdighed.

    - Alle kvaliteter, der bliver en del af dit personlige aftryk og -varemærke som Henley MBA’er.
Learn more about the Henley MBA-program here

Employersguide

Gode råd og indsigter til MBA-samtalen med chefen, HR og andre interessenter om organisationens værdi af din Henley MBA uddannelse.

Download employersguide

Ansøgningsproces

Start din ansøgning til næste Executive MBA hold. Vi guider dig igennem ansøgningsprocessen med informative emails, hvor det er væsentligt at ansøgningsdokumenterne udfyldes korrekt. Vi hjælper dig naturligvis også med gode råd til ansøgningen, såfremt du ønsker det. 

Download ansøgningspakken her

Karrieresession

Tal med en Henley programleder og få svar på dine spørgsmål. 

Book en karrieresession her