Henley history_09

Hvad kan en MBA bruges til

 

En MBA er en generalistuddannelse

Det vil sige, det er ledelse, de strategiske værktøjer, det faglige overblik og i Henleys tilfælde også personlig udvikling, der er i højsædet. Hvis du er specialist, som f.eks. ingeniør eller advokat, vil MBA’en kunne være med til at hæve dig op over eget fagområde og udvide din ledelsesmæssige horisont og beslutningskraft.

Hvis du, som mange Henley MBAere, allerede befinder dig på et højt niveau i organisationen, så vil du kunne bruge MBAen til at få håndgribelige faglige og personlige værktøjer, der er direkte anvendelige i din ledergerning. Henley MBA er en praktikeruddannelse. Uddannelsen er for dig, der allerede har set og prøvet en del, og som ønsker at sætte et endnu større aftryk – menneskeligt og fagligt.

 

Hør herunder Henley professor Chris Dalton fortælle, hvorfor Henley har så stærk et fokus på den personlige udvikling. Læs mere om Henley Executive MBA

 

 

 

 

Tell The Reader More

The headline and subheader tells us what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.

Remember:

  • Bullets are great
  • For spelling out benefits and
  • Turning visitors into leads.
Ansøg nu