Copenhagen

Henley Executive Coaching infomøde

Hvornår:
10. december

Tid:
08: 30-10: 00

Hvor:
Henley Business School, Danmark
Adresse: Fiolstræde 44, 2tv, 1171 Kbh. K.

Deltag i os for at finde ud af mere om vores tredobbelte akkrediterede coachingprogram og Henley Business School-oplevelsen. Arrangementet starter med en præsentation af programmerne og en Q & A-session efterfulgt af yderligere mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmeld dig her

 

Coaching for forretningssucces i en kompleks verden

Coaching har længe været anerkendt som et effektivt middel til at øge ledelsespåvirkningen og opnå forretningssucces. Fremragende coachingfærdigheder, selvbevidsthed og evnen til at reflektere kombineret med en samlet integreret lederskabstilgang er nøgleingredienserne for forretningssucces i et stadig mere komplekst miljø.

Henley Business School har lanceret Henley Professional Certificate i Coaching lokalt i Danmark. Det tredobbelte akkrediterede program (AC, ICF, EMCC), der starter i november 2019, er det eneste coachingprogram i Danmark, der tilbyder en coachinggrad på universitetsniveau.

Henley Professional Certificate i Coaching vil appellere til erfarne ledere, HR-fagfolk og alle, der ønsker at udvikle deres coachingfærdigheder, enten inden for deres organisation eller som en ekstern udbyder.

Vores vejlederhold er højt erfarne ledende coacher på seniorniveau med stærk forankring i både psykologi og lederuddannelse. Deres arbejde med coaching praksis og forskning strømmer tilbage til coaching programmerne på Henley.

Efter afslutningen af ​​programmet vil deltagerne være rustet til at videreføre deres studie videre til Henley MSc i coaching og adfærdsændring.

Lær mere om coachingprogrammet her.