Greenlands Graduation HQ (41)

Herluf Wolthers Christensens (HWC) Fond legat

Hvem er legatet for?

Fonden har besluttet, at legater må uddeles primært som økonomisk hjælp til ambitiøse ledere der gerne vil igang med en MBA-uddannelse. Fondens legater ligger på 60.000 DKK pr. studerende, og der uddeles 10 legater årligt. Deadline for ansøgning er tirsdag den 1. juni 2022.

Henley kan hvert år tildele ca. 4-6 MBA-deltagere et legat fra HWC-fonden. 

Tilskuddet gives til nye og nuværende deltagere 

De er primært for studerende, som ønsker at påbegynde Henley Executive MBA, men som ikke har mulighed for at få finansiel støtte fra sin organisation. Legatet kan sekundært søges af nuværende studerende, der har vist gode resultater og fremdrift, men også mangler finansiel opbakning.

Ansøgning til kan ske periodevis

Der uddeles legater igen fra sommeren 2022 til stage 1 (det er også muligt at søge til stage 2 & 3) på Henley MBA-programmet. I forbindelse med tildeling af legat skal ansøgeren også udfylde en talenttest (tt-38).

Derudover kræver det, at man er optaget på Henley MBA-programmet. Læs mere om optagelse på Henley Business School her. Det kræver bl.a. min. tre års ledererfaring at blive optaget på Henley MBA-studiet.

Fonden

HWC Fonden er en selvstændig og selvejende institution, hvis grundkapital består af de værdier, der er udlagt den i boet efter direktør Herluf Wolthers Christensen. Fondens midler anvendes bl.a. til at støtte udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv.

Ansøg nu

 

Deadline

Ansøgninger modtages og vurderes løbende. Ansøgningsfristen er d. 1. juni 2022.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning på max. 1 A4 side, hvori du redegør for følgende:

1. Navn, position og organisation
2. Hvorfor HWC Fonden skulle overveje at støtte dig
3. Hvorfor du ønsker at læse en Henley Executive MBA, og hvad er dit mål med uddannelsen er.

Send din ansøgning inklusiv CV til info@henley.dk, så sender vi den videre til vurdering i HWC Fonden.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at ansøge om dette legat, kan du ringe til os på 70105005 eller skrive på info@henley.dk