Henley history_09

Hvad kan en MBA bruges til

En MBA er en generalistuddannelse


Det vil sige, det er ledelse, de strategiske værktøjer, det faglige overblik og i Henleys tilfælde også personlig udvikling, der er i højsædet. Hvis du er specialist, som f.eks. ingeniør eller advokat, vil MBA’en kunne være med til at hæve dig op over eget fagområde og udvide din ledelsesmæssige horisont og beslutningskraft.

Hvis du, som mange Henley MBAere, allerede befinder dig på et højt niveau i organisationen, så vil du kunne bruge MBAen til at få håndgribelige faglige og personlige værktøjer, der er direkte anvendelige i din ledergerning. 

 

Hør Chris Dalton fortælle, hvorfor Henley har så stærk et fokus på den personlige udvikling

 

 

Henley Executive MBA er blandt de 1% af verdens internationale lederuddannelser, der er triple akkrediteret (AACSB, AMBA & EQUIS) og som derfor i udbredelse, kendskab og anerkendelse er højt placeret. Yderligere info om Henley MBA og akkrediteringer findes her

 

Tag en karrieresnak med os

Hos Henley har vi over tyve års erfaring med facilitering af lederuddannelser og coaching af ledere. Ved en karrieresession kontakter én af vores programledere dig på tlf., og du får en professionel vurdering af, hvordan en Henley Executive MBA kan bidrage i lige præcis din ledergerning. 

Ansøg nu