Henley history_09

Det får du ud af en Henley Executive MBA

 

Bliv den bedste version af netop dig

 

Henley Executive MBA er specielt designet til at udvikle dig som en autentisk leder og samtidig give dig en bredere forståelse af alle aspekter af erhvervslivet.

Du får:

  • Selvtillid. Når du kan lede strategisk og er god til at forske, får du selvtillid, både til dine evner og kompetencer som erhvervsmenneske og til dig selv som intuitiv og kompetent leder.
  • Retning. Din karrierevej og dine ambitionerbliver tydeligere og mere opnåelige, når du bliver guidet personligt og akademisk og du interagerer med dygtige medstuderende og fremragende undervisere.
  • Kompetencer. Du får både den nyeste viden og ekspertise om erhvervslivet og kompetencerne til at lære fra dig og guide andre på en intelligent og hensigtsfuld måde.
  • En verdenskendt MBA på dit CV. Henley Business Schooler verdenskendt og triple-akkrediteret og vores MBA er velanset i mange virksomheder, brancher og lande.
  • Et verdensomspændende netværk med mere end 56.000 ledere. Det betyder, at du er forbundet med et netværk af de dygtigste og mest indflydelsesrige alumner og virksomheder i verden.

Du lærer at reflektere over den viden, du har indsamlet, og at bruge den effektivt

 
 

Stor fokus på din personlige udvikling

På Henley ved vi, at du har et altoverskyggende mål om at udvikle dig personligt og professionelt. Derfor er personlig udvikling stærkt integreret i alle dele af vores MBA. Personlig udvikling trænes i et gennemgående fagligt forløb med efterfølgende bedømmelse bestående af:

  • Interaktive workshops
  • Personlighedstests, duelighedstests og adfærdsmæssige tests
  • Skriftlige afleveringer
  • Individuel coaching

Dine personlige overvejelser er en vigtig del af alle evalueringer. Når du samarbejder med underviserne i dine fag, dine personlige tutorer og dine medstuderende, så lærer du, hvor du stadig har brug for at udvikle dig. Du får selvfølgelig feedback og mentoring gennem hele forløbet. Det giver dig den selvindsigt, der er nødvendig, i en chefstilling.

Alle opgaver tager udgangspunkt i din virksomhed

På Henley tilrettelægger vi undervisningen, så den tager udgangspunkt i dilemmaer og forretningsbeslutninger fra den virkelige verden.

Vores executive MBA er udarbejdet, så den både gavner dig selv og den virksomhed, du arbejder for.

Henley har en praktisk tilgang til læring. Vi lægger vægt på, at du med det samme skal kunne bruge det, du har lært, på din arbejdsplads.

Du lærer at tænke og handle strategisk, så du får indflydelse på din arbejdsplads. Opgaverne tester din evne til at bruge de begreber, du har lært, i det virkelige liv. Du bliver vurderet på, hvor godt du formår at bruge teorierne i praksis i din egen virksomhed.

Uddannelsen kræver, at du viser indsigt og forståelse i din egen væremåde som leder og dine udfordringer i rollen. Du bidrager med dine erfaringer og ideer. Vi bidrager med international viden om virksomhedsledelse og de nyeste begreber. Sammen finder vi ud af, hvordan det påvirker din arbejdsplads på kort og lang sigt.

Team-baseret læring

På Henleys executive MBA-uddannelse tror vi på samarbejde og lærerige diskussioner. Det kræver et højt niveau af samspil og gruppelæring.

Derfor sætter vi dig i små studiegrupper, så du gennem hele studieforløbet kan lære sammen med andre og samtidig udvikle din personlige ekspertise.

De studerende på Henley kommer fra mange forskellige brancher og har forskellige kompetencer, præferencer og kulturelle baggrunde. Det skaber udfordringer for grupperne hen ad vejen, men det giver samtidig de studerende mulighed for dele deres viden og lære af hinandens erfaringer og synspunkter.

 

Tag en karrieresnak med os

Hos Henley har vi over tyve års erfaring med facilitering af lederuddannelser og coaching af ledere. Ved en one 2 one samtale kontakter én af vores programledere dig på tlf., og du får en professionel vurdering af, hvordan en Henley Executive MBA kan bidrage i lige præcis din ledergerning.

Book karrieresession