shutterstock_765411640

Vejledning og ansøgning - CIM

 

At søge om optagelse på CIM-programmet kan være en tidskrævende proces, når du søger  ind på en af verden mest anerkendte business schools. Der er derfor store krav til formaliteter. Vores anbefaling er derfor, at du kommer i gang så hurtigt som muligt. Vi hjælper gerne med at besvare spørgsmål og gennemgå alle dine dokumenter under processen.

Hent materiale om uddannelsen her

Næste Executive CIM hold starter maj 2022: 

Start og send ansøgningen

Udfyld dokumenterne
50%

Indledningsvist holder vi  et møde, hvor du kan stille spørgsmål til ansøgningsprocessen.

Når du ansøger vil du modtage forskellige dokumenter du skal udfylde og returnere til os. Da der er en del dokumenter, der skal udfyldes beder vi dig om løbende om at indsende dem. Dette skal gøres via en krypteret email, som vi sender til dig så snart du starter din ansøgning.

 

Gennemgang fra Henley Danmark

Feedback fra Henley Denmark
60%

Vi vil meget gerne hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen. Derfor læser vi gerne dine dokumenter igennem for at sikre, at de opfylder kravene, før de officielt indsendes.

Underskriv dit CIM offer-letter

Godkendelse fra Henley UK
80%
Du modtager et offer-letter fra Henley, når din ansøgning er godkendt. Din plads på Henley programmet er sikret når du har underskrevet og returneret dokumentet til Henley Danmark.

Betaling

Optaget efter betaling
100%

Betalingsbetingelser:

25% af beløbet for stage 1 skal betales, når du modtager dit Offer Letter fra Henley UK. 75% af beløbet for stage 1 betales  senest dagen før holdet starter. Ønsker du at betale hele beløbet samlet eller tidligere er du selvfølgelig også velkommen til det.