Henley_greenlands_building_DSC_4540

Bruttolønsordningen

 

Bruttolønsordning

Har din arbejdsgiver ikke mulighed for at finansiere din MBA, kan en løsning være en bruttolønsordning. Du kan enten finansiere hele din MBA over bruttolønnen, eller lave en aftale med din arbejdsgiver om, at de finansierer 50% af din MBA og at du selv betaler 50% af din MBA over en bruttolønsordning.

*I Danmark er det fuldt ud lovligt at finansiere efteruddannelse over en bruttolønsordning (læs de gældende regler hos SKAT).

Hvad er en bruttolønsordning?

En bruttolønsordning er en ordning, hvor du har mulighed for at få udgiften til din MBA dækket over din løn. Rent praktisk forgår det ved, at udgiften til MBA trækkes fra din løn før skat. Det gør, at du sparer et betragteligt beløb. Fordelen ved at vælge en bruttolønsordning er også, at betalingen bliver fordelt, så du betaler et mindre beløb pr. måned frem for at skulle have en stor udgift forud for hvert stage.

Vælger du selv at holde udgifterne til din MBA over bruttolønsbetaling, kommer der ikke nogen udgifter for virksomheden.

Vil du vide mere om bruttolønsordningen? Eller bare mulighederne for finansiering af din MBA – så kontakt os på 70 10 50 05 eller på info@henley.dk.

 

Employersguide

Hvis du har brug for flere argumenter til din chef ift. din arbejdsplads' værdi af din MBA uddannelse, så anbefaler vi vores Employers Guide.

Download Employers Guide her 

Legatmuligheder

Har du taget beslutningen om en Henley MBA, men har udfordringer med finansieringen, har vi samlet en række legater du kan søge.

Læs mere om legaterne her

Ansøgning

Få indsigt i ansøgningsprocessen. 

Læs mere her