Henley_greenlands_building_DSC_4540

Book en Henley karrieresession

Karrieresession med en Henley Programleder

Få ansigt på Henley i Danmark og svar på de spørgsmål, der vedrører dig og din situation. Bliv ringet op eller book et møde med Henley MBA Programleder Johan Frederik Banzhaf eller Jeppe Terp Scharling.   

Johan Frederik Banzhaf
Program Director & Learning Designer, MBA & Coaching
LinkedIn

Jeg gør det lettere for rollemodeller at træffe gode valg. Min drivkraft er, at gøre personlig udvikling til en række af aktive handlinger både fysisk og psykisk, så hjerne og fysik er i balance og følges ad mod nye mål. Mit mål er at gøre dig til en mere selvbevidst leder - både af sind og i din fremtoning. Derfor har jeg de sidste 10 år systematisk kortlagt nøgler til individuel og team toppræstation. Kortlægningen har taget afsæt i elitemiljøer inden for både sport og erhvervsliv.

Jeppe Terp Scharling
Program Director, MBA
LinkedIn

Nogle bygger huse - jeg bygger gode chefer. Det er mit bidrag til gøre verden til et bedre sted - også at gå på arbejde. Jeg sætter som programleder en dyd i tage komplekse ting og gøre dem enkle og forståelige. Jeg gør ligeledes mit bedste for at bygge bro mellem mennesker ved at afvæbne dialogen og skabe et fortroligt rum, hvor der er plads til alt og alle. Sidst, men ikke mindst, er det min store fornøjelse at sørge for, at du som deltager nyder rejsen mod målet og holder humøret højt.

 

Book karrieresession her